Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen is meer dan een dierentuin. Hier is namelijk ontzettend veel te beleven.
Vanaf 25 maart 2016 gaat Dierenpark Emmen verder onder de naam Wildlands Adventure Zoo Emmen

Vlinder in Dierenpark Emmen

Bezoek de theatershow, ontdek de 3D Animal Experience en vraag de verzorgers de hemd van het lijf tijdens alle speciale activiteiten. Kleine aapjes blazen stoom af in de overdekte speeltuin Yucatán.

Ga op ontdekkingsreis in 1 van de mooiste dierentuinen van Europa. In alle seizoenen kunnen jullie je hier optimaal vermaken. Wist je dat ruim 17000 m2 van het park overdekt is?

Spiksplinternieuw:

de Neila en Babu-showOp woensdag en in het weekend is er een theatershow in Speelexpeditie Yacatán. Het lieve nijlpaardje Neila, de ondeugende baviaan Babu en hun mensenvriendje Kai gaan op pad om dieren in nood te redden. De kinderen helpen en dansen lekker mee.

 

3D Animal Experience

Een 3-demensionale wereld met allerlei effecten, vol kleuren, geuren en geluiden. Een wereld waar je actief doorheen kunt. Dit is uniek in Europa. Je ontdekt bloementuinen, vlinders, een tempel met Bengaalse tijgers en andere bewoners. Je dwaalt door grotten, mangrove bossen en ‘zwemt’ met haaien en andere vissen onder water. Zo heb je de dierenwereld nog nooit ervaren.

Vlinder in Dierenpark Emmenemmen-7375-vlinder

emmen-7372-vlinderemmen-7380-vlinder

Nog meer extra’s

Dierenverzorgers vertellen elke dag van alles over de dieren en hun gewoontes. En op bepaalde tijden mag je helpen bij het voeren. Maar dat is lang niet alles: het hele jaar door worden er bijzondere activiteiten georganiseerd. Er is heel veel extra’s, voor kinderen én volwassenen.

Speelexpeditie Yucatán

Alles gezien? Dat dacht je. Op locatie de Es bij het parkeerterrein Zuid bevindt zich Speelexpeditie Yucatán. Dit is een overdekt speelparadijs van maar liefst 4700 m2 voor kinderen van alle leeftijden.

Tussen de dieren

In de vrije natuur krijg je niet gauw de kans om een dier rustig en van dichtbij te bekijken. In Dierenpark Emmen wel en vaak van heel dichtbij. Soms loop je zelfs letterlijk tussen de dieren. Omringt door vogels en apen in de tropische jungle van AmeriCasa of fladderende vlinders in de vlindertuin.

Van alles te zien

Wist je dat er vorig jaar 2 olifanten zijn geboren? Kom kijken hoe groot Radza Junior en Ravi zijn geworden. Ook terug in Emmen zijn de pelsrobben. Deze robben zijn niet alleen nieuwsgierig en leergierig, maar kunnen soms ook best brullen. En wat denk je van de dieren die op de savanne leven? In dit gebied lopen giraffes, neushoorns, zebra’s, gnoes, impala’s, struisvogels door elkaar heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *